Festival Passe-partout

Voor slechts €99,-*/€109,-**/€119,- geheel ondergedompeld worden in de muziek van nu? Met een passe-partout heeft u toegang tot alle concerten. Hoe eerder u uw passe-partout bestelt, des te hoger de korting! Voor de passe-partouts geldt een beperkte beschikbaarheid, op = op.

* tot 10 juli ** tot 10 augustus

Componist

◂ terug naar overzicht

 • Eirik Brandal (1991), Noorwegen Lunchconcert: Koninklijk Conservatorium Den Haag
  datum: Vrijdag 12 09 2014 Aanvang: 12:30 Locatie: TivoliVredenburg Prijs: gratis (Pay What You Want)

  Eirik Brandal werd geboren in Stavanger (Noorwegen). Van origine was hij gitarist. In zijn studio aan huis begon hij geleidelijk aan te experimenteren met combinaties van elektronische en instrumentele muzikale elementen. Eenmaal in Den Haag (in 2011) begon hij de transparantie en tastbaarheid van muziek als zelfstandig fenomeen in twijfel te trekken. Terwijl hij de grenzen bleef verkennen tussen geautomatiseerde systemen en menselijke interactie stapte hij over op het maken van installaties en het gebruik van reactieve elektronica.

  Soundcloud

  COMPOSITIE:
  SJOF (2014, 12'00'')
  "SJOF is opgedeeld in drie segmenten waarin wordt ge├»mproviseerd aan de hand van hetzelfde – vooraf bepaalde – tonale materiaal, opgewekt door elektronische apparaten. Elk segment heeft een andere ritmische inslag. De spelers kunnen in alle vrijheid op elkaar reageren terwijl ze uiteindelijk zijn onderworpen aan een overkoepelende geautomatiseerde structuur. De belichting werd geprogrammeerd door Darien Brito."

   
 • ◂ terug naar overzicht